Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стало відомо яке місце посіла Україна у фіналі "Нової хвилі 2016" (ВІДЕО)

Представниця України стала "срібним" призером пісенного конкурсу, який проходив у Сочі Галина Безрук, яка лідирувала два конкурсні дні поспіль, посіла призове друге місце на Новій хвилі 2016. Співачка поступилася "золотом" представникам Хорватії Dino та Італії Walter Ricci, повідомляє ТСН.
Стало відомо яке місце посіла Україна у фіналі "Нової хвилі 2016"  (ВІДЕО)

Згідно з підсумковим заліком, українська співачка набрала 424 бали за всі дні конкурсу, а переможці отримали від журі на один бал більше – 425. В Новій хвилі 2016 також від України взяла участь Анастасія Прудіус, яка в результаті посіла восьме місце. Раніше україна стала лідером другого дня Нової хвилі 2016. Тоді учасники пісенного змагання виконували пісні композитора Віктора Дробиша, якому був присвячений вечір.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: