Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Євробачення 2017" пройде на лівому березі Києва

Пісенний конкурс «Євробачення 2017» відбудеться у Києві. Майданчиком проведення події стане Міжнародний Виставковий Центр, розташований на станції метро «Лівобережна».

"Євробачення 2017" пройде на лівому березі Києва


У Національній телекомпанії України зазначають: «Ця локація має необхідні технічні та логістичні ресурси, щоб створити належні умови для проведення репетицій артистів, роботи журналістів та розміщення близько 11 тисяч глядачів і фанів».

Нагадаємо, що за право на проведення конкурсу «Євробачення» наступного року боролися Київ, Одеса, Дніпро, Львів, Херсон і Харків. До фіналу «битви міст» вийшли Київ та Одеса.

За словами президента НТКУ Зураба Аласанії, при голосуванні за Київ віддали 19 голосів, а за Одесу – 2. Утримався один член відбіркової комісії.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: