Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Берегівщині придорожна торгівля ледь не закінчилася трагічно

У Берегівському районі джип влетів у торгову точку, де здійснювалася придорожна торгівля. Дві травмовані жінки-продавчині опинилися в лікарні.

На Берегівщині придорожна торгівля ледь не закінчилася трагічно


Як повідомляють у поліції області, вчора, 8 вересня, обідньої пори сталася ДТП з потерпілими в селі В.Бігань.

58-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Ауді», здійснюючи маневр розвороту, не помітив зустрічний автомобіль «Тойота РАВ 4» на угорських номерах. За кермом джипа перебував 46-річний житель с.Яноші.

Після зіткнення джип кинуло на узбіччя, де стояв металевий прилавок для придорожної торгівлі. Влетівши у нього, машина травмувала двох жінок- продавців віком 28 і 45 років.

Молодша потерпіла отримала переломи ребер та ушкодження обличчя. Старша відбулася легше. Обидвох жінок доставили в лікарню, після огляду лікаря старшу відпустили додому. Молодша потерпіла перебуває в стаціонарі травматології.

За фактом порушення ПДР, що призвело до травмування людей, поліція розпочала кримінальне провадження. Обидва автомобілі поміщено на спецмайданчик поліції.

Експертиза засвідчила, що обидва водії були тверезі.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: