Вхiд на сайт
Авторизацiя

Українці понесли гроші в банки – НБУ

Українці понесли гроші в банки – НБУ


В НБУ фіксують збільшення обсягів вкладів населення. Так, загальний розмір гривневого депозитного портфеля фізичних осіб в банках України у липні 2016 року зріс на 1,8% - до 191,34 млрд. грн., а з початку 2016 року обсяг вкладів населення в національній валюті збільшився на 12,8 млрд. грн. (+7%).

У Нацбанку такі зміни пов’язують з поступовим поверненням довіри громадян України до вітчизняної банківської системи, яка за останні роки пройшла період очищення від схемних та неплатоспроможних банківських установ та вийшла на новий етап – перезавантаження.

Окрім того, строкові кошти, у вигляді депозитів, важливі для банківської системи, їх зростання додає стабільності ліквідності банків та стимулює до відновлення кредитування.

Позитивні тенденції у цьому напрямі фіксують і у закарпатському КОМІНВЕСТБАНКУ. Приріст депозитного портфелю банку за 1 півріччя 2016 р. склав 20% .

У цьому сезоні КОМІНВЕСТБАНК пропонує своїм клієнтам й акційний депозит «Щедра осінь». Він передбачає до 18% у гривні та до 7% у валюті, які у відповідності до договору сплачуються щомісячно.

Мінімальна суму вкладу 1000 грн, 500 дол., чи 500 євро; окрім того, допускаються додаткові внески.

Додаткова інформація за покликанням

Українці понесли гроші в банки – НБУ



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: