Вхiд на сайт
Авторизацiя

Прикордонники виявили на Закарпатті завантажену на причепі авто іномарку з підробленими документами (ВІДЕО)

Прикордонники виявили на Закарпатті завантажену на причепі авто іномарку з підробленими документами (ВІДЕО)На Закарпатті прикордонники Чопського загону спільно з працівниками митниці перешкодили незаконному переміщенню автотранспорту в Україну.

У пункт пропуску «Тиса» вантажний автомобіль «Мерседес» з причепом прибув під керуванням 30-річного українця. Чоловік на автомобілі з причепом віз в Україну інший вантажний автомобіль марки «Пежо». Правоохоронцям українець пред’явив документ на автомобіль, в якому зазначено, що вартість купленого за кордоном авто, становить близько 106 тисяч гривень. Однак в ході поглибленої перевірки прикордонники спільно з працівниками митниці в салоні автомобіля, серед особистих речей громадянина України, виявили ще один документ, в якому вказано вартість цієї ж автівки понад 257 тисяч гривень.

Наразі автомобіль 2012 року випуску, який перевозив українець із-за кордону, вилучено. Стосовно порушника складені відповідні процесуальні документи.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: