Вхiд на сайт
Авторизацiя

Як українці ставляться до вільного продажу зброї (Інфографіка)

В динаміці (з 2012 року) посилилася підтримка заборони вільного продажу громадянам зброї. Про це свідчать дані дослідження Аналітичного центру RATING Pro.

Як українці ставляться до вільного продажу зброї (Інфографіка)


Так, за повний доступ або, принаймні, необмеження вільного продажу зброї для громадян виступають 11% респондентів, 17% вважають, що слід істотно обмежити, але не забороняти, при цьому більшість (69%) – за повну заборону.

Як українці ставляться до вільного продажу зброї (Інфографіка)


В динаміці зменшення підтримки вільного продажу зброї для громадян спостерігається, насамперед, серед жінок, людей старшого віку і з низьким рівнем освіти, а збільшення – серед молоді.

Опитування проведене Соціологічною групою «Рейтинг» на замовлення Аналітичного центру RATING Pro. протягом 21-28 червня 2016 опитано 2200 респондентів у всіх регіонах України, крім АР Крим і непідконтрольних частин Донецької і Луганської областей. Похибка репрезентативності не більше 2,1%.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: