Вхiд на сайт
Авторизацiя

Із передової АТО госпіталізували трьох бійців зі страшними травмами

Із передової АТО госпіталізували трьох бійців зі страшними травмами
Біля Курахового та Авдіївки поранені троє українських військових. Їх ґвинтокрилом уже доправлено до Дніпропетровської обласної лікарні імені Мечникова. Всі поранені у важкому стані. Двоє з них без свідомості. Медики констатують стан коми.

Постраждалі на війні дихають лише за допомогою апаратів штучної вентиляції легенів. У найтяжчому стані 47-річний боєць, що дістав чергу куль у груди та живіт. Його прооперували в польовому шпиталі, наразі медики борються за життя у реанімації. Поруч із ним 21-річний побратим, що наступив на розтяжку. Лікарі кажуть: тіло бійця зрешечене скалками.

"По суті, на тілі нема живого місця. Всі троє дуже важкі. Всім трьом потрібна реанімаційна допомога. Робимо все можливе, щоби вони вижили, в першу чергу"
, - пояснив головний лікар Сергій Риженко.

Третього пораненого зараз оперують. Військовий зламав хребет, коли впав із бойової машини під час обстрілу. Як повідомляється офіційно, у зоні АТО ситуація залишається контрольованою та загалом дотримується "режим тиші", однак поодинокі збройні провокації з боку російсько-окупаційних військ існують.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: