Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті полісмени викрили неповнолітніх повію і звідницю

У Сваляві 17-річна дівчина підшукала своїй знайомій клієнта на особливі послуги. Правоохоронці викрили незаконний бізнес.

На Закарпатті полісмени викрили неповнолітніх повію і звідницю


В одному з готелів м.Сваляви працівники відділу по боротьбі з торгівлею людьми ГУНП області задокументували факт звідництва.

17-річна місцева жителька надавала за 500 гривень сексуальні послуги клієнту. А звела клієнта з повією її 17-річна знайома.

Факт звідництва задокументовано, розпочато слідство.

Нагадуємо, що втягнення неповнолітніх у проституцію та звідництво вважаються в Україні злочином і караються законом, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (5)
Курваш 7 вересня 2016 12:50
Не нравится +2 Нравится
А де можна узнати номер телефону звыдниці
Цитировать          1
Стасрокенролл 7 вересня 2016 17:56
Не нравится 0 Нравится
повідомили,знайшли,викрили,затримали.....де докази....фото повії та звідниці для пруфу.А так я й сам можу написати.На закарпатті викрили 17 річні повію і її звідницю.все.(
Цитировать          2
Саша 19 лютого 2018 21:11
Не нравится 0 Нравится
Дааа, коли 13 літні малолітки ноги роздвигають - це пофігу, но коли доросла 17 літня дівка за гроші дала - це статеві стосунки з неповнолітньою.
Цитировать          3
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: