Вхiд на сайт
Авторизацiя

За шосту добу "тиші" в зоні АТО 1 боєць загинув, 2 поранено

За добу в зоні проведення антитерористичної операції 1 військовий загинув, 2 бійців та 1 поліцейський отримали поранення.

За шосту добу "тиші" в зоні АТО 1 боєць загинув, 2 поранено


Про це на традиційному брифінгу у вівторок повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу 1 український військовослужбовець загинув, ще двоє бійців та 1 поліцейський отримали поранення", – сказав полковник.

За словами Мотузяника, один військовий загинув на маріупольському напрямку внаслідок підриву на ворожій протипіхотній міні.

"Двоє бійців були поранені в Авдіївці, один – внаслідок обстрілу, інший – працівник поліції, який підірвався на вибуховому пристрої, ще один боєць зазнав поранень внаслідок мінометного обстрілу неподалік Широкиного", – розповів речник АТО.

Крім того, минулої доби було зафіксовано 5 польотів ворожих БПЛА на всіх напрямках.

Як відомо, 26 серпня у Мінську було домовлено про припинення вогню по всій лінії розмежування з 00.00 години 1 вересня, однак бойовики час від часу продовжують обстрілювати позиції сил АТО.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: