Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські прикордонники знову спіймали нелегальних мандрівників (ФОТО)

Велика група вихідців з Афганістану була затримана за 20 метрів від державного кордону

Закарпатські прикордонники знову спіймали нелегальних мандрівників (ФОТО)


Сьогодні, 5 вересня,на Закарпатті співробітники Державної прикордонної служби виявили 8 нелегальних мігрантів, які у незаконний спосіб мали наміри потрапити до сусідньої Угорщини.

Порушників виявив прикордонний наряд відділу «Косине» Мукачівського загону під час моніторингу кордону. Їх вдалося затримати у результаті злагоджених та консолідованих дій прикордонників, що дозволило запобігти спробі незаконного перетину кордону.

Варто зазначити, що шукачів кращої долі виявив за 20 метрів від держрубежу військовослужбовець строкової служби, який входив до складу патруля. Зі слів виявлених осіб, усі вони є вихідцями із Афганістану. Також мандрівники розповіли, що намагалися у незаконний спосіб потрапити до Угорщини, щоб влаштувати своє подальше життя в одній з країн ЄС, повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Наразі 4-х чоловіків та 4-х жінок доставлено до відділу прикордонної служби.

Закарпатські прикордонники знову спіймали нелегальних мандрівників (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: