Вхiд на сайт
Авторизацiя

За добу на Донбасі поранено 7 українських військових та одного прикордонника

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції отримали поранення 7 військовослужбовців ЗСУ та один прикордонник.

За добу на Донбасі поранено 7 українських військових та одного прикордонника


Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на брифінгу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих українських військовослужбовців не було. Один боєць отримав поранення в Авдіївці. Крім цього, ще 4 наших військовослужбовців і один співробітник державної прикордонної служби отримали поранення внаслідок вибуху гранати у легковому медичному автомобілі у Станично-Луганському районі. Ще 2 військовослужбовців Збройних сил України отримали поранення у Красногорівці через підрив на невідомому вибуховому пристрої", - повідомив він.

Мотузяник також зазначив, що поки не може розповісти про деталі інциденту з вибухом гранати у легковому автомобілі, оскільки наразі всі обставини з’ясовуються.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: