Вхiд на сайт
Авторизацiя

Більше півсотні трембіт прозвучало на "Гуцульській Бриндзі" в Рахові (ВІДЕО)

Більше півсотні трембіт прозвучало на "Гуцульській Бриндзі" в Рахові (ВІДЕО)
Національний рекорд встановили 56 трембітарів, які відкрили 23 Міжнародний гуцульський фестиваль "Гуцульська Бриндзя" у Рахові на Закарпатті. Окрім того, що вони розпочали масштабне дійство, ще й потрапили до Книги рекордів України.

Це найбільша кількість трембітарів, які одночасно зіграли мелодію в одному місці. Рекорд зафіксували представники Книги рекордів України. Наймолодшому музиканту, який взяв участь у встановленні рекорду, було 5 років.

Цього року Міжнародний гуцульський фестиваль проходить у Рахові. Участь у ньому беруть хорові та танцювальні колективи з Львівщини, Івано-Франківщини, Чернівецької та Закарпатської областей.

Переможців фестивалю нагородять під час гала-концерту 4 вересня. Окрім танцювальних постановок та виступів відвідувачі фестивалю можуть почастуватися медовухою та бринзою.



ZAXID.NET


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: