Вхiд на сайт
Авторизацiя

В ході обшуку на Хустщині виявлено понад 70 куб.м. деревини цінних порід

В ході обшуку на Хустщині виявлено понад 70 куб.м. деревини цінних порід Працівниками Хустського ВП ГУНП в Закарпатській області у рамках досудового розслідування кримінальних проваджень у сфері охорони та раціонального використання лісових ресурсів, процесуальне керівництво у яких здійснюється прокурорами Хустської місцевої прокуратури, проведено ряд санкціонованих судом обшуків у суб’єктів господарювання, що займаються лісопереробною діяльністю.

Як повідомили у Хустській місцевій прокуратурі, в ході обшуку в одного з таких суб’єктів господарювання виявлено понад 70 куб.м. деревини породи «Дуб» з сумнівними документами на неї, а також 10 куб.м. деревини породи «Смерека» взагалі без жодних підтверджуючих документів.

Наразі вирішується питання про вилучення вказаної деревини та її арешт, а також про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за вказаним фактом.



Прес-служба прокуратури Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: