Вхiд на сайт
Авторизацiя

Увага! Закарпатська поліція розшукує неповнолітнього одесита та жительку с. Циганівці

Увага! Закарпатська поліція розшукує неповнолітнього одесита та жительку с. Циганівці17-річний житель Одещини Олександр Воротинцев приїхав з мамою в гості на Закарпаття, в с.Білки Іршавського району. Ввечері 1 вересня хлопець пішов з дому й не повернувся.

З заявою в поліцію звернулася 46-річна жителька м.Ізмаїл Одеської області. Жінка приїхала в гості в с.Білки Іршавського району зі своїм 17-річним сином. Останній ввечері 1 вересня пішов із будинку й не повернувся.

Поліція розшукує зниклого безвісти Воротинцева Олександра Олександровича, 1999 р.н. Його прикмети: зріст 165-170 см., середньої тілобудови, волосся коротке. Був одягнений в темно-червону кофту, чорні джинси, кросівки коричневого кольору зі світлими вставками.
Увага! Закарпатська поліція розшукує неповнолітнього одесита та жительку с. Циганівці

Особливі прикмети – на обох руках має сліди від порізів.

Якщо вам відоме місце перебування розшукуваного, повідомте на тел.102 або в Іршавське відділення поліції.

Також, поліція розшукує зниклу безвісти 52-річну жительку с.Циганівці Ужгородського району Ольгу Павловську. Якщо вам відоме місце перебування розшукуваної, повідомте на тел.102 або в Ужгородське районне відділення поліції.

З заявою в поліцію звернулася жителька с.Циганівці Ужгородського району, яка повідомила про зникнення своєї матері.

Поліція розшукує жительку с.Циганівці Павловську Ольгу Степанівну, 1964 р.н., пенсіонерку. Жінка пішла з дому ввечері 1 вересня й до цього часу не повернулася.

Її прикмети: зріст близько 160 см., була одягнута в червону кофту та кофейні шорти. Жінка й раніше покидала місце проживання.

Якщо вам відомо місце перебування розшукуваної, повідомте на тел.102 або в Ужгородське районне відділення поліції.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: