Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гройсман порадив українцям, як заощадити 25% при сплаті за електроенергію

Гройсман порадив українцям, як заощадити 25% при сплаті за електроенергію
Очільник уряду Володимир Гройсман запропонував українцям встановити багатозонні лічильники для заощадження коштів при сплаті за електроенергію. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"25% заощадження коштів при сплаті за електроенергію без сумніву суттєві для кожного, чи не так? А як цього можна досягти? Один з способів - встановлення багатозонного лічильника, - написав він.

За його словами, це практика усього світу - вмикати пральну машину чи інші прилади, що споживають багато енергії, тоді, коли навантаження у мережі менше, а тарифи діють економні.

Нагадаємо, раніше Кабмін дозволив споживачам самостійно вибирати і купувати лічильники, скасувавши монополію обленерго на установлення лічильників.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: