Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вантажівку з незареєстрованою деревиною виявили в Нижніх Воротах (ФОТО)

Вантажівку з незареєстрованою деревиною виявили в Нижніх Воротах (ФОТО)
Вчора ввечері, 1 вересня, закарпатські патрульні для перевірки зупинили на посту у Нижніх Воротах вантажівку MAN. Автомобіль не мав номерного знаку, крім того в машині знайшли велику кількість деревини.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області

Полісмени перевірили посвідчення водія, реєстраційні документи на транспортний засіб, а також документи на вантаж. Останні не відповідали дійсності. Лише дві колоди мали відповідне маркування. По решті поліцейські через Єдиний облік державного реєстру лісопродукції з’ясували, що чіпи на стовбурах не зареєстровані, а отже недійсні.
На місце події прибула слідчо-оперативна група. З’ясовувати обставини справи будуть слідчі.

Патрульна поліція Закарпаття звертається до краян з проханням повідомляти на тел.102 про будь-які випадки незаконної вирубки або переміщення лісопродукції.

Вантажівку з незареєстрованою деревиною виявили в Нижніх Воротах (ФОТО)




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: