Вхiд на сайт
Авторизацiя

Polyana Music Festival на Закарпатті: повна програма найочікуванішого опен-ейру

Вперше на Закарпатті відбудеться масштабний опен-ейр фестиваль в Карпатах. Організатори обіцяють неймовірну програму за участі відомих українських та світових виконавців на три дні і три ночі.

Polyana Music Festival на Закарпатті: повна програма найочікуванішого опен-ейру


Перший масштабний опен-ейр фестиваль в Карпатах відбудеться в долині р. Пеня, поблизу села Поляна Свалявського району, з 9 по 11 вересня.

Polyana Music Festival - дві сцени з 16-годинною щоденною програмою, на якій виступлять відомі українські та світові виконавці, два масштабні концерти на Main Stage, три дні і три ночі музики на Night & Day Stage

Найбільш очікуваний концерт першого дня фестивалю - Deep Forest. Саме Deep Forest вважаються засновниками стилю world music. На їхньому рахунку премії Grammy, WMA, а також 11 альбомів, останній з яких вийшов у 2016 році. Це буде перший концерт Deep Forest в Україні.

Ната Жижченко, Onuka: «Моя перша в житті касета - це Deep Forest. Я навіть уявити не могла, що почую їх лайвом. На фестивалі ми будемо виступати на одній сцені. Це щастя і це - велика честь ».

9 вересня на Main Stage: Deep Forest, Onuka, SHUMA, Go-A, Sun Groove.

Другий день фестивалю - подарунок для фанатів Chicane. Практично кожен сингл Chicane потрапляє в топ британських чартів. Євгенія Стрижевська, ідеолог Polyana Music Festival: «Так, Chicane з нами завжди - в наших плеєрах, на радіо. Але його лайв - ось справжнє свято ».

10 вересня на Main Stage: Chicane, Cepasa, Sexy Suicide, Morphom, TonikaDJBand

На Night & Day Stage вночі виступлять відомі українські DJ: Derrick, Louder Than Words, Votuma, Vitaminka, Veronika, Woodman, Ground, Dub Ro. Легендарну колекцію пітерських вінілів представить знаменита Lena Popova.

Концепція денної програми вибудувана, виходячи з трьох посилів: слухати, рухатися, вчитися. Барабани, укулеле, вокали, майстер-класи, вініл, танці, розмови - все при світлі дня на Polyana Music Festival.

Night & Day Stage - вхід вільний.

Також на фестивалі будуть працювати ярмарки та фуд-корти. Проживання доступне в готелях і садибах курорту Поляна або в кемпінгу.

Polyana Music Festival почне свою роботу 9 вересня о 14:00.
Завершення роботи фестивалю - 12 сентября о 04:00.


Сайт фестивалю: www.polyanafest.com


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: