Вхiд на сайт
Авторизацiя

Нові тарифи на воду в Ужгороді: по якій ціні розраховуватись у вересні

Ужгородський Водоканал надав роз'яснення щодо початку дії нових тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення

Нові тарифи на воду в Ужгороді: по якій ціні розраховуватись у вересні


Як повідомляє адміністрація закладу, постановами НКРЕКП за №№1284 і 1285 з 1 вересня 2016 року – підвищено тариф за використання послуг централізованого водопостачання та водовідведення.

Для споживачів, що мешкають у багатоквартирних будинках (з використанням внутрішньобудинкових систем), тариф складає 16,67 грн. за 1 куб.м. (водопостачання – 10,93 грн. та водовідведення – 5,74 грн.).

Для споживачів що мешкають у приватному секторі – 15,69 грн. за 1 куб.м. (водопостачання – 10,30 грн. та водовідведення – 5,39 грн.).

З приводу цього, у багатьох споживачів виникає питання – по якій ціні розраховуватись у вересні місяці?

Розрахунок у вересні місяці проводитиметься за серпень місяць. Відтак, оскільки нові тарифи вступили в дію з початку вересня, то за серпень місяць розрахунок проводитиметься за діючими в той час тарифами. А саме, для споживачів, що мешкають у багатоквартирних будинках (з використанням внутрішньобудинкових систем) – 13,75 грн. за 1 куб.м. (водопостачання – 8,92 грн. та водовідведення – 4,83 грн.). Для споживачів, що мешкають у приватному секторі – 12,60 грн. за 1 куб.м. (водопостачання – 8,17 грн. та водовідведення – 4,43 грн.).

Надалі, починаючи з жовтня місяця розрахунки за спожиті послуги водпостачання та водовідведення проводитимуться, відповідно, по новим тарифам.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: