Вхiд на сайт
Авторизацiя

Названа середня тривалість життя українців

Завідуюча відділом досліджень демографічних процесів та демографічної політики Інституту демографії та соціальних досліджень імені М. В. Птухи Ірина Курило повідомила, що в Україні прогресує смертність серед населення.

Названа середня тривалість життя українців


"Сьогодні тривалість життя для чоловіків і жінок складає 71,4 року. В 1990 році цей показник становив 69 років. Так, маємо невеликий приріст – 2,6 р.", – заявила Курило.

Курило зазначила, що Україна відстала від європейських країн. За її словами, тенденція щодо скорочення смертності та підвищення тривалості життя почалася тільки з 2007 року. Вона прогнозує, що процес старіння буде прогресувати.

"За показниками тривалості життя чоловіків ми відстаємо від Швеції на 15 років, а від Польщі на 7 років. У жінок ситуація не така катастрофічна", – зазначила Курило.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: