Вхiд на сайт
Авторизацiя

Нічна перестрілка на Закарпатті: поліція повідомила нові подробиці

У підозрюваних вилучено автомобілі, на яких вони приїхали на "розбірки", грошові кошти та 65 ящиків цигарок.

Нічна перестрілка на Закарпатті: поліція повідомила нові подробиці


Триває розслідування нічної стрілянини на АЗС між смт.Солотвино та с.Нижня Апша Тячівського району, яка мала місце близько 21.30 30-го серпня. Дана подія кваліфікується як замах на вбивство. В лікарні продовжують перебувати 4 осіб з вогнепальними пораненнями, стан одного з них залишається важким. Усі вони перебувають під охороною поліції.

Особи учасників сутички на АЗС встановлено. За процесуальним керівництіом прокуратури Закарпатської області було проведено обшуки, в ході яких вилучено автомобілі, на яких молодики приїхали на «розбірки». Крім того, вилучено грошові кошти та 65 ящиків цигарок, які, ймовірно, готувалися для контрабандного пересилання через кордон у Європу.

Поліція звертається до ймовірних свідків тих подій. Якщо ви перебували з 19-ї по 22-у годину 30 серпня на АЗС «Укрнафта» на вул. Дубравській в смт. Солотвино Тячівського району, або на автодорозі між населеними пунктами Солотвино – Нижня Апша, і стали свідками злочину, а також якщо маєте відео з реєстраторів, звертайтеся в поліцію Тячева або на тел.102 чи за електронною адресою Відділу комунікації: zakarpatczg@ukr.net Конфіденційність гарантуємо.

Інформація відділу комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: