Вхiд на сайт
Авторизацiя

Перестрілка на Закарпатті: затримано учасників резонансного інциденту

Деякі учасники перестрілки на Закарпатті вже затримані. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив помічник голови Державної прикордонної служби України (ДПСУ) Олег Слободян.

Перестрілка на Закарпатті: затримано учасників резонансного інциденту


"Ці 4 людини, які отримали поранення, перебувають у лікарні. Їх особи встановлені, вони дають свідчення. Що стосується інших учасників, то там їх залишилося кілька людей. Деякі з них затримані, місце інших встановлюється", - сказав він.

За його словами, у зв'язку з даним інцидентом прикордонник вжили заходів щодо посилення охорони кордону.

"Ми спільно з Нацполицією змогли встановити особи цих людей. Це дійсно люди, які потрапляли в поле зору як можливі контрабандисти. Підтверджується інформація, яку озвучив губернатор Закарпатської області, що це були розборки за грошові кошти, оскільки ту партію сигарет, яку намагалися переправити через кордон, прикордонники виявили та вилучили у контрабандистів виникли між собою проблеми", - додав він.

Нагадаємо, що ввечері 30 серпня біля смт Солотвино сталася перестрілка на автозаправці. В результаті поранення отримали четверо чоловіків, один з них у важкому стані. Поліція вже встановила особи учасників конфлікту.

Голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль сказав, що причина конфлікту в заборгованості за поставлені сигарети, які контрабандисти Тячівського району отримали з Мукачева, проте не розрахувалися за них, оскільки втратили товар за переправлення через кордон. Москаль заявляє, що один з учасників перестрілки чинний депутат Тячівської районної ради від "Єдиного центру".

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15-2 ч. п. 12 ст. 115 КК україни (замах на вбивство). В області введено оперативний план "Сирена". У деяких районах виставлені мобільні пости.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: