Вхiд на сайт
Авторизацiя

Мешканці Ужгорода розповіли про збори коштів у школах міста (ВІДЕО)

Мешканці Ужгорода розповіли про збори коштів у школах міста (ВІДЕО)


Здавати гроші на школу - звичайне явище для батьків місцевих школярів. Особлива активність припадає і на початок навчального року - збирають на ремонти, а також батьки будуть змушені купити окремі книги, яких не вистачає.

Зі зверненням відмінити батьківські внески у фонди шкіл до мера Ужгорода звернулися депутати міської ради. Минулого тижня виконком прийняв Програму матеріально-технічного забезпечення навчальних закладів на 2016- 2020 роки у сумі 14 млн. 910 тисяч гривень. Передбачено здійснення комплексу заходів з проведення ремонту приміщень, систем опалення та водоканалізаційних мереж навчальних закладів, матеріально-технічного забезпечення їх роботи, оснащення універсальними навчально-комп’ютерними класами. А також – придбання шкільних парт, учнівських столів і стільців, канцелярського приладдя, меблів для дитсадочків.

Перед новим навчальним роком Uzhinform запитав в ужгородських батьків чи проводили вони своїм коштом ремонт класів та чи докуповували необхідні підручники.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: