Вхiд на сайт
Авторизацiя

Запасіться водою! Ужгородців знову попередили про відключення водопостачання

Запасіться водою! Ужгородців знову попередили про відключення водопостачання


Міська рада звернулася до мешканців Ужгорода з важливим повідомленням. За інформацією прес-служби частина міста знову залишиться без води.

"Увага! Відключення водопостачання через продовження робіт із ремонту каналізаційної мережі"


КП «Водоканал м. Ужгорода» повідомляє, що в п’ятницю, 2 вересня, у зв’язку з проведенням робіт із остаточної ліквідації аварії на каналізаційному колекторі в районі провулка Соляного поруч зі Слов'янською набережною з 18:00 та до завершення робіт, буде припинено водопостачання з водозабору «Минай».

Без водопостачання буде ВСЯ лівобережна частина міста (і прилеглі населені пункти та ті, що належать до Коритнянської сільської ради).

Крім того, не буде водопостачанння і в частині правобережжя Ужгорода, зокрема,в районі вулиць Загорської, Івана Франка, Щедріна, Довженка, набережної Незалежності вулицях, оскільки вони також забезпечуються питною водою з водозабору «Минай».

Прохання до всіх зробити необхідний запас води!

Із відновленням водопостачання, по-можливості, пропускати воду через систему змивних бачків, для її швидшого освітлення;

не вживати сиру воду до повного її освітлення.

У разі виникнення аварійних ситуацій, звертайтеся в диспетчерську службу КП «Водоканал м. Ужгорода» за телефонами: (0312) 64-06-56 та (0312) 64-38-55.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: