Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція встановила учасників стрілянини на Тячівщині

Поліція встановила учасників стрілянини на Тячівщині


Учора ввечері на автозаправці між Солотвином і Н.Апшею в Тячівському районі виникли кримінальні «розбірки» між двома групами молодиків, які закінчились стріляниною. Четверо в лікарні – троє з них в реанімації. Один з них у вкрай важкому стані. Злочинців розшукує поліція.

Учора близько півдесятої вечора в поліцію надійшло повідомлення з автозаправки, яка розташована в Тячівському районі між смт.Солотвино та Нижньою Апшею. Працівниця АЗС повідомила про те, що невідомі особи вчинили стрілянину, після чого втекли.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група, очільник Закарпатської поліції Степан Довгунь, працівники прокуратури, експерти та ін.

Як з’ясували правоохоронці, інцидент стався на АЗС, яка розташована між Солотвином і Нижньою Апшею. Конфлікт виник між двома групами молодиків: місцевими та мукачівцями. Мукачівці витягли біту, а один з невідомих почав стрілянину. Сам конфлікт тривав хвилин 5-10, після чого сторони розбіглися.

В результаті нічної стрілянини на АЗС в лікарню потрапили 4 осіб, жителів Мукачева, Мукачівського та Свалявського районів віком 20-36 років. Найважчий стан 36-річного мукачівця, який отримав вогнепальне поранення живота та грудної клітки.

На території області поліція ввела в дію оперативний план. Розкриваючи цей злочин, було розкрито інші. Зокрема, за «гарячими слідами» затримано злочинців, які вчинили напад у балаклавах на кафе в с.Велятино Хустського району. Також затримано автомобіль «Мерседес», який перебував у розшуку СБУ.

Особи практично всіх учасників конфлікту в Солотвині поліція вже встановила, їх розшукують.

За наслідками солотвинських «розбірок» поліція розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст.15-ч.2 п.12 ст.115 ККУ (замах на вбивство). Справу розслідує спеціалізований відділ слідчого управління ГУНП в Закарпатській області під процесуальним керівництвом прокуратури області. Слідство у цій резонансній справі триває.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: