Вхiд на сайт
Авторизацiя

КП «Водоканал м. Ужгород» повідомляє про проведення робіт

КП «Водоканал м. Ужгород» повідомляє про проведення робіт
Ремонтні роботи сьогодні, 31 серпня, будуть проведені на вулиці Високій поблизу будинків № 8-10, а також працівники водоканалу здійснять переключення на нову лінію водопостачання в районі вулиці Радищева та Слов’янської набережної. Можливі перебої з постачанням води.

На вулиці Високій

У зв’язку з цим, тимчасово, на період проведення робіт, буде ускладнено автомобільний рух на цій ділянці дороги і водіїв просять бути обережними. Обмеження дорожнього руху будуть зняті одразу ж після завершення робіт. Адміністрація підприємства просить вибачення за тимчасові незручності.

Також проведення робіт з переключення на нову лінію водопостачанння та монтажу запірної арматури в районі вулиці Радищева та набережної Слов’янської. Ці роботи сприятимуть покращенню водопостачання мікрорайону Боздош.

У зв’язку з цим, тимчасово, на період проведення робіт, з 10:00 по 12:00, можливі перебої із водопостачанням, пов’язані з пониженням тиску в районі проведення робіт (включаючи м-н Боздош).

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: