Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Нова пошта" запровадить нові тарифи і змінить кілька наявних: що треба знати про новації

"Нова пошта" запровадить нові тарифи і змінить кілька наявних: що треба знати про новації


Компанія "Нова пошта" з 1 вересня введе низку нових тарифів і змінить кілька наявних, на відправку вантажів.

Як повідомила прес-служба компанії, будуть впроваджені нові категорії ваги і нові правила розрахунку вартості доставки для бізнесу.

Так, "Нова пошта" вводить нові мінімальні вагові діапазони - 0,1 кг і 0,5 кг (раніше - від 1 кг). Це обумовлено тим, що ці категорії відправлень мають підвищений попит як в Україні, так і за міжнародним напрямком.

Вартість доставки у нових вагових категоріях стартує від 18 грн у межах міста і від 25 грн по Україні, а документів (паперів уконверті формату А4) - від 16 грн по місту і 20 грн по Україні. При цьому мінімальний тариф на адресну доставку документів становитиме 30 грн.

Водночас змінюються умови доставки відправлень вагою 1, 2 та 5 кг. Так якщо раніше на доставку Україною вони становили 30,35 і 40 грн за схемою "відділення-відділення", то з 1 вересня вони становитимуть 35,40 і 45 грн відповідно. Для доставки таких обсягів містом тариф становитиме 25,30 і 35 грн відповідно.

Тариф на доставку у межах міста і передмістя під назвою "Локал" буде доступний для міст-мільйонників - Київ, Одеса, Львів, Дніпро і Харків.

"Більше того, якщо раніше підключити тариф могли лише інтернет-магазини у великих містах, то тепер ним зможуть користуватися усі клієнти - від приватних до великих корпоративних - для доставки всіх видів відправлень", - зазначає компанія.

Крім цього, з 1 вересня в компанії діятиме новий діапазон ваги для посилок - до 20 кг, а також скасовуються попередні вагові діапазони для вантажів понад 30 кг.

"Це означає, що тарифікація відправлень вагою від 30 кг здійснюватиметься за кожен наступний кілограм (раніше вантажі тарифікувалися від 50 до 75 кг, від 75 до 100 тощо)", - повідомляє "Нова пошта".

Змінюється також порядок розрахунку вартості доставки палетованих вантажів.

Актуальні прайс-листи будуть опубліковані 1 вересня на сайті компанії.

"Нова пошта" також продовжує надавати клієнтам безкоштовні сервіси, серед яких: інформування про статус відправлень шляхом SMS та в месенджері Viber, підйом на поверх посилок вагою до 30 кг, забезпечення фірмовими пакетами для дрібних посилок.

"Нова пошта" - українська компанія, заснована в 2001 році, лідер експрес-доставки в країні. Її мережа має понад 2 тис. відділень і 1 тис. почтоматів в більш ніж 900 населених пунктах України.

У 2015 році компанія доставила 93,5 млн відправлень. Раніше, в 2014 році відкрила представництва в Молдові та Грузії, а в листопаді 2015 року запустила міжнародну доставку до 200 країн світу.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: