Вхiд на сайт
Авторизацiя

Шокуючий випадок на Закарпатті: батько двічі вистрелив у рідну доньку

Шокуючий випадок на Закарпатті: батько двічі вистрелив у рідну донькуСімейна сварка переросла у стрілянину - нетверезий батько схопив свою мисливську рушницю і вистрелив у дочку. На щастя, медикам вдалося врятувати їй життя.

Сьогодні, 30 серпня, близько пів першої ночі в поліцію надійшло повідомлення про стрільбу на Мукачівщині.

Житель с.Копинівці повідомив про те, що його батько поранив із мисливської рушниці свою доньку. Заявник також сказав, що його сестра жива і перебуває в лікарні, а зброю він забрав.

На місце події прибула група швидкого реагування Мукачівської районної поліції.

Як з’ясувалося, лиха накоїв 66-річний житель с.Копинівці Мукачівського району. Хильнувши зайвого (експертиза засвідчила в його крові 1,67 проміле алкоголю), батько під час сімейної сварки схопив свою мисливську рушницю «ІЖ-12» (зброя офіційно зареєстрована) і двічі вистрелив у свою 32-річну доньку, яка стояла на подвірї.

Жінка отримала вогнепальне поранення грудної клітки та руки. Не знати, чи не стріляв би п’яний чоловік ще, та рушницю від нього забрав син. Він же викликав «швидку» й поліцію.

Жінку прооперовано, її стан стабільний. Стосовно батька-вбивці поліція розпочала кримінальне провадження. Злочин кваліфікується як замах на вбивство. Вирішується питання про затримання зловмисника в порядку ст.208 КПК, повідомляють у поліції області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: