Вхiд на сайт
Авторизацiя

Знову шахраї: мешканець Ужгорода позбувся чималої суми грошей

Правоохоронці з'ясовують обставини прикрого випадку.

Знову шахраї: мешканець Ужгорода позбувся чималої суми грошей


До Ужгородського відділу поліції звернувся 42-річний ужгородець та повідомив, що невідома особа виманила у нього значну суму грошей.

Чоловік в Інтернеті знайшов оголошення про продаж дизельного палива та переказав на вказаний рахунок гроші за 600 літрів. Потерпілий очікував отримати талони на паливо, натомість був ошуканий.

Поліція з’ясовує обставини справи та звертається до громадян з проханням ретельно перевіряти всі нюанси своїх фінансових операцій і ставитися з пересторогою до справ з незнайомими особами, які передбачають виплату грошей.

У разі будь-яких сумнівів щодо благонадійності фінансових партнерів варто порадитися з перевіреними юристами чи одразу звернутися в поліцію, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: