Вхiд на сайт
Авторизацiя

Нічні постріли налякали мешканців Ужгорода

Нічні постріли налякали мешканців Ужгорода
Вчора ввечері тривожна подія відбулася на провулку Шевченка, де місцеві почути постріли. Люди кажуть: тут замішані роми.

Про це 0312.ua повідомили жителі мікрорайону, що розташований поблизу супермаркету "Дастор".

"Тільки що група з 4-6 чоловік увірвалася на обійстя циган, які проживають недалеко від нашого будинку. Ми почули кілька пострілів, після цього почалися крики", - стверджує ужгородка.

За її словами невідомі увірвалися у будинок, де мешкають дві циганські сім’ї. Будинок знаходиться близько у 70 метрах позаду "Дастора", в районі новобудов.

Наразі на місці працюють поліцейські, які допитують свідків. Про постраждалих поки не відомо.

Тутешні мешканці стверджують, що будинок циган, в який увірвалися невідомі, є відомим наркопритоном. "Не виключеною є версія самосуду над злополучним місцем", - каже мешканка провулку Шевченка.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Ужгородець 29 серпня 2016 14:25
Не нравится 0 Нравится
Якщо це самосуд,то добре. "НОВА Поліція" закриває очі-народ відкриє!Треба їм тут влаштувати те, що з ними (циганами) зробили в с.Лощинівка на Одещині.Згадайте їх згвалтування минулі місяці, постійні крадіжки та грабежі, наркотики,вбивства навіть між своїми (Мукачево) і т.д. Гнати в три шиї, а табори спалити. А якщо не самосуд,а "розборки", то це підтвержує, що вони є осередком для злочинності.
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: