Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Працює на Росію": Москаль "наїхав" на Антимонопольний комітет України

"Працює на Росію": Москаль "наїхав" на Антимонопольний комітет України


Сьогодні, 27 серпня, голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль на власному сайті опублікував допис в якому звинуватив АМК у потуранні інтересам Росії та зриву тендеру на закупівлю шкільних автобусів у Закарпатті.

У Воловецькому районі Закарпатської області призупинена процедура закупівлі трьох шкільних автобусів замість тих, що були вилучені для потреб АТО в 2014 році. Закупівлю заблокував Антимонопольний комітет України (АМК) через скаргу Товариства з обмеженою відповідальністю «Радіал – Україна», яке постачає в Україну зроблені в Росії «ПАЗики». ТОВ подало в Антимонопольний комітет скаргу, оскільки в тендерних умовах вказана вимога, що автобуси мають бути з 6-циліндровими дизельними двигунами, а ПАЗ під неї не підпадає.

– Автобуси перевозитимуть дітей у високогірних селах, тому мають бути з потужними двигунами, – заявляє голова ОДА Геннадій Москаль. – Цим і зумовлена умова в тендерних торгах. В Україні є принаймні три виробники таких автобусів, однак АМК, послухавшись постачальника російських «ПАЗиків», заблокував закупівлю. Фактично виходить так, що Росія, розв’язавши війну на Донбасі й розбивши наші автобуси, які перевозили військових, тепер за допомогою Антимонопольного комітету блокує закупівлю автобусів українського виробництва! Чиновники АМК «не бачать» підвищення цін на пальне й продукти, що б’є по кишені кожного українця, а вчепилися в три шкільні автобуси у найбіднішому високогірному районі Закарпаття! У результаті державна програма «Шкільний автобус» на Воловеччині зірвана, через що голова РДА потрапила в лікарню, а діти у високогірних селах до 1 вересня не отримають автобуси і будуть ходити в по 3 – 5 кілометрів пішки. То в мене питання – на чиї інтереси працює Антимонопольний комітет – України чи Російської Федерації?


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: