Вхiд на сайт
Авторизацiя

Масове отруєння в Ужгороді: у 17 госпіталізованих виявили сальмонельоз

Діагноз лабораторно підтверджено. За результатами досліджень змивів з готельно - ресторанного комплекса , збудника сальмонельозу виділено із ємності, де зберігалось м'ясо, та від працівника ресторану.

Масове отруєння в Ужгороді: у 17 госпіталізованих виявили сальмонельоз


Станом на 10:00 год. 26.08.2016 року загальна кількість госпіталізованих осіб, які 20.08.2016р відвідували готельно - ресторанний комплекс м.Ужгород, збільшилася на 1 особу і становить всього 21 особу. Про це повідомляє ДУ "Закарпатський обласний лабораторний центр МОЗ України".

За інформацією Обласної клінічної інфекційної лікарні, загальний стан хворих задовільний, у 17 госпіталізованих лабораторно підтверджено діагноз сальмонельозу. У 2 хворих, що госпіталізовані у Львівську обласну клінічну інфекційну лікарню та 1 хворого, що перебуває в інфекційному відділенні Мукачівської районної лікарні, лабораторні дослідження тривають.

На базі мікробіологічної лабораторії Ужгородської міськрайонної філії ДУ «Закарпатський обласний лабораторний центр МОЗ України» досліджені взірці, відібрані в готельно - ресторанному комплексі м.Ужгород та від контактних осіб. За результатами лабораторного дослідження змивів, виділено збудника сальмонельозу із ємності, де зберігалося м'ясо птиці та від працівника харчоблоку ресторану.

Про хід епідрозстеження надається щоденна інформація в МОЗ України. Протиепідемічні, профілактичні заходи та лабораторні дослідження продовжуються.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: