Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті знову виявили велику партію контрабанди (ФОТО)

Завдяки спільним діям закарпатські та румунські прикордонники запобігли спробі незаконного переміщення тютюнової контрабанди

На Закарпатті знову виявили велику партію контрабанди (ФОТО)


Вчора, 25 серпня, на українсько-румунській ділянці кордону, під час здійснення моніторингу, військовослужбовці відділу прикордонної служби «Ділове» Мукачівського загону спільно з румунськими колегами запобігли спробі переміщення контрабанди тютюнових виробів.

Отримавши інформацію про наявність поблизу держрубежу групи невідомих осіб, прикордонники негайно висунулись до місця ймовірного правопорушення. В результаті оперативних дій, на березі річки Тиса за 35 м до кордону, прикордонники виявили 6 пакунків замотаних в чорні поліетиленові пакети.

Про знахідку було проінформовано румунських колег. В ході подальших спільних пошуків, було виявлено ще 13 пакунків тютюнових виробів, які контрабандисти , утікаючи від правоохоронців, покинули біля кордону.

Виявлений тютюн було доставлено до відділу прикордонної служби «Ділове». Наразі проводяться заходи по встановленню кола осіб причетних до протиправної діяльності на кордоні, повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

На Закарпатті знову виявили велику партію контрабанди (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: