Вхiд на сайт
Авторизацiя

Аваков: керівництво поліції Миколаївщини звільнять

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що райвідділ поліції на Миколаївщині, працівники якого причетні до вбивства 31-річного Олександра Цукермана, буде розформовано, а в області призначать нового начальника поліції.

Аваков: керівництво поліції Миколаївщини звільнять


Про це він написав на своїй сторінці у Facebook. Також він додав, що райвідділ Кривоозерського району розформують і повністю оновлять.

"Зміни будуть проведені і в керівництві обласного Миколаївського главку поліції. Сьогодні ж буде представлений новий начальник обласної поліції. Всі, хто замішаний в злочинних та протиправних діях - підуть під суд і ніякої спроби обілити "честь мундира" - не буде", - написав Аваков.

"Окремо Нацполіція вивчає питання можливо допущеного спотворення інформації з боку ряду працівників - в разі підтвердження підозр - санкції щодо несумлінних виконавців будуть так само безкомпромісні", - додав міністр.

По событиям в Николаевской области на Кривом озере. Райотдел будет расформирован и полностью обновлен. Изменения будут ...

Опубликовано Арсеном Аваковым 25 августа 2016 г.


Як відомо, в ніч на 24 серпня 2016 року в Кривому Озері поліцейські на смерть забили чоловіка при затриманні.

За інформацією органів прокуратури безпосередньо до інциденту причетні троє співробітників поліції. Їм просять обрати виключний запобіжний захід – арешт без права внесення застави.

У липні змінили обласного прокурора Миколаївщини і керівників силових структур через корупційний скандал за участю заступника миколаївського губернатора Миколи Романчука.

16 червня голова Нацполіції Хатія Деканоідзе звільнила голову Нацполіції в Миколаївській області Віталія Гончарова. Виконуючим обов'язки став Олександр Савченко.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: