Вхiд на сайт
Авторизацiя

Трагічна смерть на Закарпатті: молодого чоловіка знайшли повішеним

Мертвого сина знайшла матір. Вона і повідомила у поліцію. Наразі правоохоронці встановлюють причини та обставини трагедії.

Трагічна смерть на Закарпатті: молодого чоловіка знайшли повішеним


Сьогодні вночі, 25 серпня, у м. Тячів знайшли повішеним молодого чоловіка 1996 р. н.. Про це УНН повідомила речниця ГУ НП в Закарпатській області Галина Сернівка.

Про трагедію до поліції повідомила мати загиблого. Вона розповіла, що чоловік повернувся додому, повечеряв і пішов у вбиральню, звідки тривалий час не повертався. Жінка пішла на пошуки сина і знайшла його повішеним у хліву.

Наразі відомості про трагічний інцидент внесено до ЄРДР з кваліфікацією за ч. 1 ст. 115 ККУ (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині). Поліція встановлює причини трагедії.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: