Вхiд на сайт
Авторизацiя

У зоні АТО за добу поранені троє українських військових

У зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу в результаті бойових дій поранені троє українських військовослужбовців, безповоротних втрат у рядах бійців АТО немає.

У зоні АТО за добу поранені троє українських військових


Про це під час брифінгу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу в результаті бойових дій загиблих українських військовослужбовців не було, але троє наших бійців були поранені", - заявив Мотузяник.

Водночас за підсумками минулої доби російські військові зазнали втрат на Донбасі. За даними Головного управління розвідки при Міністерстві оборони, в зоні АТО сім військовослужбовців російсько-терористичних військ були поранені.

Нагадаємо, що за добу 24 серпня російські окупаційні війська 85 разів відкривали вогонь по позиціях підрозділів сил АТО на сході України.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: