Вхiд на сайт
Авторизацiя

Відділення поліцейських, яких підозрюють у вбивстві, розформують

Національна поліція має намір розформувати Кривоозерське відділення Врадіївського відділу Національної поліції в Миколаївській області.

Відділення поліцейських, яких підозрюють у вбивстві, розформують


Про це голова Національної поліції Хатія Деканоідзе заявила перед виїздом у Миколаївську область, де візьме на особистий контроль хід службового розслідування, інформує прес-служба Нацполіції.

"Наразі ми очікуємо на результати службового розслідування. Мною ухвалено рішення про розформування відділку поліції Кривого Озера. Покарати винних – спільна позиція Нацполіції, Генпрокуратури та Міністерства внутрішніх справ України. Ніхто не буде покривати винних", – сказала вона.

Житель Кривого Озера Олександр Цукерман, у вбивстві якого звинувачують шістьох поліцейських, помер від вогнепальних поранень.

Таким є висновок судово-медичної експертизи, проведеної Миколаївським обласним бюро судово-медичних експертиз.

Вказується, що причиною смерті стала "гостра внутрішня кровотеча, травматичне ураження серця".

У тілі загиблого виявлено як мінімум 4 вогнепальних поранення, імовірно з травматичного пістолета так званим "патроном Флобера". На думку експрета, постріли були зроблені впритул.

Після довгих переговорів між родичами, слідчою бригадою прокуратури і керівництвом ГУ Нацполіціі в Миколаївській області було прийнято рішення про проведення повторної судово-медичної експертизи в місті Умань Черкаської області.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: