Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді відбулося чергове засідання виконкому: вирішувались важливі фінансові питання

В Ужгороді відбулося чергове засідання виконкому: вирішувались важливі фінансові питання


Сьогодні, 23 серпня, відбулося засідання ужгородського виконкому. Понад мільйон гривень ужгородський виконком передбачив на підтримку дітей учасників АТО та з родин переселенців, передає ТРК "Тиса"

Аналогічна програма діє у місті останні 2 роки, зараз її винесли на розгляд втретє. Погодили й програму харчування дітей у загальноосвітніх навчальних закладах Ужгорода на 2017 рік. Відтак місто забезпечить безкоштовним харчуванням дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та інші вразливі категорії учнів.

Ще 123 тисячі гривень виділять на підтримку Управління патрульної поліції у містах Ужгороді та Мукачеві. За ці кошти придбають комп’ютерну техніку, засоби зв’язку, GPS-навігатори та інше обладнання. Відмовили на виконкомі в розміщенні пересувного обладнання кільком підприємцям та перенесли розгляд питання про поштові адреси.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: