Вхiд на сайт
Авторизацiя

Дослідники визначили пори року з найбільш високою ймовірністю розлучення

Нове дослідження дозволило визначити пори року, в які підвищується ймовірність розлучення.

Дослідники визначили пори року з найбільш високою ймовірністю розлучення


Вчені з університету штату Вашингтон проаналізували дані про шлюборозлучні процеси за останні 14 років в США і з'ясували, що в березні і серпні спостерігається сплеск розлучень.

Таким чином, початок весни і кінець зими, а також кінець літа є періодами, коли підвищується ймовірність розлучення. За припущенням авторів дослідження, це може бути пов'язане з декількома чинниками: так, більшість подружніх пар, які хочуть розлучитися, можуть відкладати подачу заяви з-за зимових свят і клопотів, пов'язаних з ними.

Сплеск розлучень у серпні, в свою чергу, може бути пов'язаний зі шкільними канікулами і літніми відпустками, коли не залишається часу на «паперову тяганину». Крім того, дослідники пов'язують сплеск розлучень в ці два місяці з підвищеною ймовірністю стресу через святкові дні, літні канікули та збор дітей до школи, в результаті чого напружена обстановка в сім'ї може стати причиною проблем у стосунках подружжя.

Дослідники відзначили, що сезонна теорія застосовна і до інших країн. Незважаючи на відмінності в економічних і демографічних показниках, картина сплеску розлучень у певні місяці залишається колишньою.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: