Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські патрульні опублікували доповнення до матеріалу про ДТП у Мукачеві

Закарпатські патрульні опублікували доповнення до матеріалу про ДТП у Мукачеві
Сьогодні зранку, 22 серпня, у повідомленні на сторінці Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева йшлося про ДТП з потерпілим, яка сталася ще 20 серпня в місті Мукачево на вулиці Генерала Петрова.

Побачивши матеріал та впізнавши свій автомобіль, водій Skoda Octavia, яка перебувала в орієнтуванні, звернувся до Управління патрульної поліції.

Оскільки матеріали по справі знаходяться у міськвідділку, чоловіка для надання пояснень та подробиць направили у Мукачівський міський відділ поліції.

За словами самого водія, ДТП він не створював. В той день, 63-річний велосипедист, виїхав на проїжджу частину та впав перед його автівкою. Кермувальник зупинився та допоміг громадянинові дістатись лікарні та поїхав геть, передавши постраждалого лікарям.

Велосипедист отримав закриту чарепно-мозкову травму та не пам’ятав подробиць пригоди і того, як дістався лікарні.

Наразі подробиці та обставини справи з’ясовують слідчі.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: