Вхiд на сайт
Авторизацiя

Протягом доби бойовики обстріляли позиції військових понад 70 разів

Протягом доби бойовики обстріляли позиції військових понад 70 разів

За минулу добу бойовики 71 раз відкривали вогонь по позиціях підрозділів сил АТО. Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.


На Донецькому напрямку бойовики 26 раз порушували режим припинення вогню.

"Найгарячіше було на ділянці Авдіївка – північні околиці Горлівки, тут противник вів вогонь з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї, а з настанням темної пори доби провів серію обстрілів Авдіївки з важкої артилерії. Два десятки снарядів калібру 152 мм та понад чотири десятки 122 мм випущено в бік позицій українських захисників", - йдеться в повідомленні.
Також українські укріплення на північ від Красногорівки були обстріляні з зброї 122 мм. В Авдіївці бойовики застосовували БМП, в Кіровому і Світлодарську - міномети калібру 82 мм.

Найбільше, а саме 38 обстрілів, зафіксовано на Маріупольському напрямку.

Вогонь з мінометів різного калібру і гранатометів терористи відкривали по Новогригорівці, Старогнатівці, Талаківці, Широкиному, Красногорівці, Мар'їнці та Новотроїцькому.

По силах АТО в Новогригорівці, Мар'їнці та Широкиному бойовики також били з кулеметів великого калібру.

У Широкиному активізувався снайпер. У Талаківці, Красногорівці і Мар'їнці бандити задіяли бронетехніку.

На Луганщині вогонь з мінометів і гранатометів бойовики вели по Новозванівці і Кримському. У Новоолександрівці і Золотому застосували стрілецьку зброю. У Новоолександрівці також стріляв снайпер бойовиків.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: