Вхiд на сайт
Авторизацiя

Резонансне затримання на Закарпатті: група осіб розкрадала залізницю (ФОТО)

Зловмисників заскочили "на гарячому" поліцейські спільно з працівниками охорони. Найцікавішим виявилося те, що одним із крадіїв виявився працівник залізниці.

Резонансне затримання на Закарпатті: група осіб розкрадала залізницю (ФОТО)


У ніч на 20 серпня поліцейські Великоберезнянського відділення поліції спільно з працівниками охорони на залізничній дорозі застали на гарячому трьох осіб, які демонтували частину апаратури, що забезпечує автоматичність включень світлофора. Це вже третій подібний випадок протягом останніх 10 днів на відрізку залізничної дороги Великий Березний - Кострино.

Здивуванню працівників охорони на залізничній дорозі не було меж, коли вони дізналися, що одним із крадіїв, який свідомо наражав на небезпеку сотні людей, виявився також працівник залізниці - механік зв'язку. Чоловік займався встановлених апаратів, які ж потім і розкрадав. Зловмисники пояснили, що на злочин вони пішли заради матеріальної вигоди, яка сягала близько 1500 гривень за здану на чермет 18-кілограмову котушку міді.

Як вдалося з'ясувати правоохоронцям, у передніх двох випадках працювала та ж сама злочинна група. У машині крадіїв поліцейські вилучили частину викраденого та знаряддя злочину. Речові докази вилучено. Поліцією за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб). Карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Резонансне затримання на Закарпатті: група осіб розкрадала залізницю (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: