Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпаття їде високопосадовець

На Закарпаття їде високопосадовець


У понеділок, 22 серпня, Закарпатську область з робочим візитом вчергове відвідає Міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак. Про це повідомляється на офіційному сайті міністерства.

Під час поїздки, на базі Карпатського біосферного заповідника, під головуванням Міністра відбудеться нарада з керівниками національних природних парків щодо розширення територій природно-заповідного фонду України.

Планується обговорити стан розширення територій об’єктів ПЗФ в Національному природному парку «Синевир», «Зачарований край», Ужанському НПП та Карпатському біосферному заповіднику.

Нагадаємо, що відповідно до Державної стратегії регіонального розвитку на період до 2020 року і Програми Президента, вже у 2017 році площа ПЗФ повинна становити 11 % від площі держави, а у 2021 – 15 % відповідно.

Початок: 22 серпня 2016 року о 12.00 ( м. Рахів Закарпатська область, вулиця Красне Плесо, 77, приміщення адміністрації Карпатського біосферного заповідника).


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: