Вхiд на сайт
Авторизацiя

Під час пожежі в Ужгороді постраждав 54-річний чоловік

Вчора, 18 серпня о 12:10 до Служби порятунку "101" поступило повідомлення про пожежу в приватному двоповерховому житловому будинку на вул. Гагаріна в Ужгороді.

Під час пожежі в Ужгороді постраждав 54-річний чоловік


До місця події було направлено вогнеборців 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород у складі 8 чоловік особового складу та двох одиниць техніки.

На час прибуття рятувальників горіло в одній з кімнат будинку. Пожежа вже набула досить великих розмірів, тож перед вогнеборцями стояло завдання не допустити поширення вогню по всій площі будівлі. Окрім цього, за інформацією сусідів, у будинку міг перебувати 54-річний чоловік (співмешканець власниці).

Провівши розвідку пожежі рятувальники виявили чоловіка на балконі, він був без свідомості. Потерпілого негайно було евакуйовано на свіже повітря та передано до рук медиків, котрі також прибули до місця за тривожним викликом. Привівши постраждалого до тями, лікарі госпіталізували його до Ужгородської центральної міської клінічної лікарні. Попередньо у чоловіка діагностовано отруєння чадним газом.

О 12:34 рятувальні підрозділи локалізували пожежу, а о 13:10 ліквідували повністю.

Сума завданих власниці збитків встановлюється, адже вогонь встиг знищити двері, вікно, телевізор, та речі домашнього вжитку.

Причину пожежі встановлюють правоохоронні органи, не виключається й версія, що до займання в будинку могла призвести необережність під час паління, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: