Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гнилі, зате зі знижкою: що можна купити за акцією в ужгородському супермаркеті

Гнилі, зате зі знижкою: що можна купити за акцією в ужгородському супермаркеті
В торгівлі в Ужгороді теж побутують думки про безкоштовний "сир у мишоловці". Зокрема нещодавно один із користувачів Фейсбуку Юрій Луканді опублікував знімок із ужгородського супермаркета, на якому, як стверджує, з написом "Диня свіжа" насправді пропонують несвіжий і не придатний для споживання продукт.

Ця фотографія викликала дискусію серед ужгородців.

Проте ужгородуць Сергій Давидович спростував ймовірну "несвіжість" динь. "Ті, хто лають - нехай розріжуть. До речі, на ринку набагато гірші, часто гнилі продукти, які небезпечніше купувати. Я не захищаю працівників супермаркету: справді, могли б написати на ціннику просто "Диня". От коли купляєте свіжий кавун, розріжете, а він гнилий від удару, тоді все добре?", – йдеться у коментарі.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: