Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті планують відродити кримські фестивалі

По це повідомив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль на сьогоднішній прес-конференції, присвяченій презентації музичного фестивалю Polyana Music Festival

На Закарпатті планують відродити кримські фестивалі


Геннадій Москаль заявив, що має намір відродити втрачені через окупацію кримські фестивалі, але на території Закарпаття, передає УНН.

“Ми шукаємо організаторів фестивалів, які до окупації проводилися на Кримському півострові, аби вони приїхали на Закарпаття. Раніше у Криму фестивалів було у десятки разів більше, ніж ми нині проводимо у нас в області. І ці фестивалі, і їхні організатори ніде не ділися, вони просто шукають гарних пропозицій”, — заявив Г.Москаль.

Голова Закарпатської ОДА зазначив, що область має всі умови, аби бути туристично привабливою як для українського туриста, так і для закордонних гостей.

“Ми будуємо і відновлюємо нові об′єкти для проведення всеукраїнських та європейських заходів. Окрім того, Закарпатська область є досить спокійною з точки зору криміногенної ситуації. І, як це не дивно, але падіння курсу гривні також досить вигідне для іноземців, адже 100 євро для відпочинку на Закарпатті може вистачити на тиждень, а у країнах ЄС на день. Та й в цілому наша туристична інфраструктура для споживача є набагато дешевшою, ніж у наших сусідів по Карпатах”, — додав Г. Москаль.

Зауважимо, що з часу призначення на посаду голови Закарпатської ОДА у липні 2015 року Геннадій Москаль сьогодні вперше взяв участь у прес-конференції, яка проводиться у прес-центрі облдержадміністрації. Захід був присвячений презентації нового фестивалю Polyana Music Festival, який відбудеться у вересні і має стати наймасовішим музичним фестивалем у регіоні. За прогнозами організаторів, музичне свято просто неба відвідають мінімум 15 тисяч гостей з України та сусідніх краї ЄС.

У Закарпатській ОДА також повідомили, що за перше півріччя 2016 року область відвідали понад 480 тисяч туристів, а туристичний збір, у порівнянні з минулим роком, зріс на 55%.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: