Вхiд на сайт
Авторизацiя

Допоможіть знайти: по дорозі до Ужгорода зник учасник АТО (ФОТО)

Востаннє чоловік повідомив, що оселився в готелі міста Тернопіль і вже вранці поїде до Ужгорода. З тих пір від нього не було звісток.

Допоможіть знайти: по дорозі до Ужгорода зник учасник АТО (ФОТО)


Закарпатська поліція розшукує 43-річного жителя м.Ужгорода Білоуса Олександра Олександровича, зв’язок з яким перервався, коли він перебував в м.Тернопіль.

До правоохоронців звернулася із заявою про зникнення 43-річного ужгородця Білоуса Олександра Олександровича його сестра.

Жінка розповіла, що брат з 2015 року перебував у зоні проведення АТО. 28 липня ц.р., коли вона з ним востаннє розмовляла, брат сказав, що наразі перебуває в м.Тернопіль, де поселився в готелі. Наступного ранку він планував їхати до м.Ужгорода. Проте зв’язок з ним обірвався, і до сьогодні не відомо, де саме перебуває чоловік.

Допоможіть знайти: по дорозі до Ужгорода зник учасник АТО (ФОТО)


Якщо вам відомо про місце знаходження Білоуса О.О., просимо повідомити за тел.102, або до найближчого відділу поліції.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: