Вхiд на сайт
Авторизацiя

Власників магазинів та кав'ярень у центрі Ужгорода змусять дотримуватися правил благоустрою

До понеділка, 22 серпня, власники закладів повинні усунути всі недоліки: встановити урни для сміття, поприбирати прилеглу територію тощо.

Власників магазинів та кав'ярень у центрі Ужгорода змусять дотримуватися правил благоустрою


Про це повідомляє прес-служба міської ради.

У зв'язку з відзначенням 24 серпня 25-ої річниці Незалежності України та проведенням у місті святкових заходів працівники відділу муніципальної поліції Ужгородської міської ради вчергове провели напередодні роз'яснювальну роботу із підприємцями-власниками магазинів та кав'ярень у центральній частині міста.

У розмові наголошували на необхідності привести у порядок вітрини закладів, поприбирати прилеглу територію, встановити, де ще нема, урни для сміття.

Наразі жодних протоколів про порушення правил благоустрою не складали, до понеділка власники закладів повинні усунути недоліки, які мають місце.

Якщо цього зроблено не буде, працівники муніципальної поліції виписуватимуть протоколи про адміністративне правопорушення.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: