Вхiд на сайт
Авторизацiя

Знову по графіку: тимчасові зміни водопостачання мешканців Ужгорода

На три дні - з 21 по 23 серпня, ужгородців знову переведуть на водопостачання за графіком. Однак причини таких змін ніяк не пов’язані з діяльністю міського Водоканалу.

Знову по графіку: тимчасові зміни водопостачання мешканців Ужгорода


Як повідомляє адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород», Державне підприємство «Національна енергетична компанія «Укренерго»» відокремлений підрозділ «Закарпатські магістральні електричні мережі» в період з 21.08.2016 р. по 23.08.2016 р. планує проводити невідкладні роботи з реконструкції ПЛ 400 кВ Мукачеве – Капушани, а саме: демонтаж – монтаж дефектного грозахисного тросу.

В зв’язку з цим, представники підрозділу «Закарпатські МЕМ» звернулись до КП «Водоканал м. Ужгорода», з проханням відключення електричних мереж в районах сіл Кінчеш – Розівка, що живлять об’єкти водоканалу і проходять під проводами ПЛ 400 кВ Мукачеве – Капушани.

Мова йде про водозабір «Минай», значна частина свердловин якого, не працюватиме через відключення електричних мереж. А потужності свердловин, що залишаться в роботі – не достатньо для забезпечення безперервного водопостачання.

Тому, на період проведення планових робіт працівниками підрозділу «Закарпатські МЕМ», а саме: з неділі (21 серпня) по вівторок (23 серпня) водопостачання мешканців лівобережної частини міста та населених пунктів, які отримують питну воду з водозабору «Минай», проводитиметься за графіком:

– Зранку – до 9:00
– В обід – з 12:00 по 14:00
– Ввечері – з 17:00


Нагадуємо, що ці перебої водопостачання відбуваються з причин не пов’язаних з діяльністю КП «Водоканал м. Ужгорода».


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: