Вхiд на сайт
Авторизацiя

Еротичні сцени і "мокрі" танці: відома закарпатка презентувала свій новий кліп (ВІДЕО)

Сьогодні відбулася прем'єра кліпу відомої закарпатки Ренати Штіфель на пісню "Ты мой рай".
Еротичні сцени і "мокрі" танці: відома закарпатка презентувала свій новий кліп (ВІДЕО)

Більше сотні світлових приладів, десятки метрів металевих ферм, басейн на колесах, 15-метровий кран, дощ у павільйоні, живі рибки і дві тонни неонової води - це лише частина того, що вам доведеться побачити в новому відео Ренати Штіфель.

"Перед зйомками я тренувалася в басейні, щоб довше затримувати дихання, пірнати на глибину. Для мене це було важливим випробуванням, адже в Україні все такі трюки роблять або дублери, або актори другого плану. Я прийняла рішення виконувати їх сама. Та й танці на високих підборах під неоновим дощем – це теж випробування", – ділиться враженнями Рената Штіфель.
"Друзья, сегодня премьера моей новой видео работы на песню " Ты мой рай". Желаю, что бы у каждого был свой маленький рай с любимым человеком!" - написала співачка на своїй сторінці у ФБ.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: