Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті водії продовжують їздити напідпитку

Статистика свідчить, що збільшення суми штрафів поки що не дає істотних результатів

На Закарпатті водії продовжують їздити напідпитку


Цієї неділі патрульні поліцейські Ужгорода та Мукачева виявили 9 випадків керування напідпитку, повідомляють у поліції.

З 27 липня в Україні посилили міри покарання за керування напідпитку. Статистика Управління патрульної поліції в Ужгороді та Мукачеві свідчить, що збільшення штрафів поки що не дає істотних результатів.

Щодня патрульні УПП виявляють близько 4 порушень за ст. 130 КУпАП (керування у нетверезому стані).

Трапляються випадки, коли водій, який вже притягався до відповідальності за керування напідпитку, випивши чарку знову сідає за кермо.

Цього місяця на території України проводиться посилений контроль за дотриманням водіями ПДР, в тому числі за керуванням в нетверезому стані. Основною метою заходу є попередження, припинення та документування фактів керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння та інших грубих порушень ПДР.

Нетверезий водій – проблема загальносуспільна. Кожен громадянин має усвідомлювати, що нетверезим водіям не місце на дорозі, оскільки вони несуть небезпеку не тільки для себе, а й для інших учасників дорожнього руху.

Водії, пам’ятайте про відповідальність! Перший штраф за керування у нетверезому стані 10200 гривень. Життя безцінне!

На Закарпатті водії продовжують їздити напідпитку



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: